Podcast

Lyt til Grønne fortællinger, hvis du trænger til gode historier, der kan opmuntre og give tro, håb og handlekraft i en udfordret verden. Formålet med fortællingerne er på en positiv, anderledes og sjov måde at inspirere til at handle mere bæredygtigt.

Husk, at levende historiefortælling er en helt anden oplevelse og jeg håber, du får lejlighed til at både se og høre levende Grønne fortællinger på et eller andet tidspunkt.

“Sikke et smukt sprog og stemme. Jeg er sikker på, at din fortælling kan inspirere mange…”

Læs mere her

Episode 1

En rejsefortælling og Hjortekongen

Lyt til en rejsefortælling fra lige inden verden blev ramt af Corona og til et gammelt, indisk eventyr, der blandt andet handler om forholdet mellem dyr og mennesker.

Episode 2

Da jeg flyttede fra Genevè til Wien og
Den fattige skrædder

Hør historien om den gang jeg flyttede fra Geneve til Wien med 8 papkasser og et hav af tasker og kufferter, og lyt til en gammel jødisk fortælling om genbrug.

Episode 3

Træ-elskerne, Mikku og træerne
og Lindetræet

Hør den virkelige historie om et helte-modigt indisk folk – Træ-elskerne. Et estisk folkeeventyr som hedder Mikku og træerne og endelig min egen fortælling om et gammelt lindetræ.

Episode 4

Historien om jorden,
Falberævene og Træet og dyret

Lyt til min egen historie om jorden samt en fabel fra Uganda og et eventyr fra Estland. Få også et nemp tip til hvordan du kan gøre din hverdag lidt grønnere.

Episode 5

Mor-monster-dæmonen og
Nabek & Dagar

Væredygtighed – eller indersiden af bæredygtighed er tema for denne episode. Bæredygtighed kræver overskud og handler om vores indre værdier.

Episode 6

Vandreturen, Min jord og Den skjulte guddommelighed

Hør om den gang jeg tog på vandretur for at samle kræfter til familieferien. Og lyt til en gammel historie om Hodja samt en indisk legende.

Episode 7

Citronsommerfuglen og Tasoo

Hør om citronsommerfuglen og hvordan dele af dens liv minder mig om min barndom. Du kan også lytte til historien om den lille, tapre fugl Tasoo.