Cookie og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos Trine Krarup

Januar 2022

I det følgende kan du læse om hvordan Trine Krarup (TK) behandler persondata i henhold til EU’s persondataforordning (GDPR) og den danske persondatalovgivning.

Du kan læse om:

  • Persondatapolitik for kunder
  • Website og Cookies
  • Podcast
  • Copyright for website
  • Ved evt. brud på sikkerheden

TK benytter Tresorit som er en af de mest sikre cloudbaseret ”end -to – end encrypted” løsninger til synkronisering og deling af alle vores data og dokumenter. Det har TK valgt både for at effektivisere processer og for at sikre høj datasikkerhed – og overholdelse af gældende lovgivning.

Persondatapolitik for kunder

Trine Krarup benytter CRM onlinesystemet Pipedrive
TK benytter Pripedrive til at behandle og opbevare virksomheds- og kundeoplysninger med henblik på marketingaktiviteter og samarbejdsforhold.

Her opbevares almindelige kundedata, som:

– Virksomhedens stamdata og branche
– Kontaktpersoner og deres kontaktdata
– Kundeaftaler
– Dialog- og købshistorik

Kunedeoplysninger– og data på ikke aktive kunder opbevares op til 5 år.

Dataansvarlig og databehandler:
Dataansvarlig er Trine Krarup. Dine data opbevares hos Databehandler Pipedrive.

Trine Krarup benytter Microsoft Office 365 til almindelige e-mails
Korrespondance mellem Trine Krarup og virksomheder opbevares i op til 5 år. E-mails opbevares hos Microsoft Office 365 datacentre. Du kan løbende følge med på Microsofts vilkår for Online tjenester.

Website og Cookies

TKs website leverandør er Simly.com. Dataansvarlig for hjemmesiden er Trine Krarup. Databehandler for hjemmesiden er Simply.com. Hjemmeside er SSL sikret.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere at websitet ikke fungerer optimalt.

Tredjeparter vi anvender
Google Analytics, Mailchimp.com, vores webhotel Simply.com

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og hvis du benytter vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mailadresse.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tk@trinekrarup.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal opbevare dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Trine Krarup
Kildehøjvej 22B
3460 Birkerød

Telefon: 23 24 58 17

Email: tk@trinekrarup.com

Trine Krarup benytter Buzzsprout som podcasthost

Se venligst yderligere information her: https://www.buzzsprout.com/privacy_shield

©Copyright

Indholdet på hjemmesiden trinekrarup.com er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form – hverken helt eller delvist – uden skriftlig tilladelse fra Trine Krarup.

Download eller kopiering af billedmateriale og/eller tekstmateriale er kun tilladt, såfremt der ligger en skriftlig tilladelse fra Trine Krarup.

Varemærker/trademarks
Produkt- og virksomhedsnavne på dette websted kan være registrerede varemærker og beskyttede firmanavne. Alle varemærker/navne tilhører de respektive ejere.

Ved brud på sikkerheden

Hvis TK registrerer et brud på persondatasikkerheden, som indebærer en risiko for fysiske personers rettigheder eller frihedsrettigheder, vil TK uden unødig forsinkelse og om muligt senest 72 timer efter at TK er blevet bekendt med det, anmelde bruddet til Datatilsynet. TK vil samtidig informere de berørte personer.

Spørgsmål?

Ved øvrige spørgsmål kontakt venligst Trine Krarup på e-mail tk@trinekrarup.com eller telefon 23245817.