Referencer

“Grønne fortællinger var et fantastisk supplement til mine faktabaserede ingeniørberegninger og gjorde arrangementet i Furesø Kommune overraskende og anderledes. Trine skaber intenst nærvær med sine fortællinger og man får lyst til at handle. Det er budskaber man husker, fordi de bliver pakket ind i spændende historier. I mine øjne er Grønne fortællinger et eminent godt supplement til at gøre arrangementer om klima og bæredygtighed langt mere levende og inspirerende.”

”Trines grønne fortællinger var et perfekt indslag i arrangementet for Klimafamilierne i Furesø Kommune. Hun tryllebandt os alle med sin indlevende stemme og engagement. Historierne er både sjove, søde, lærerige og med en god portion morale, uden at være belærende. Alle var meget begejstrede. Jeg regner bestemt ikke med, at det er sidste gang jeg beder Trine om hjælp 🙂 “

”Trine Krarup fortalte klimahistorier til bæredygtighedsdag på Birkerød Bibliotek den 1. marts 2020.

Trine er en helt forrygende historiefortæller, der har publikum i sin hule hånd. Fortællingerne var medrivende, overraskende og meget inspirerende. Mellem foredrag og præsentationer var historierne et velkomment og friskt pust med deres anderledes og finurlige måde at inspirere til klimahandling på. Jeg er så glad for Trines bidrag til dagen og vil klart anbefale hende til andre arrangementer.”

Det var en skøn, skøn aften, og dejligt med historier for voksne. Trine kom med sin sødme og ro og inviterede alle med ind i sit univers af nyere fortællinger og gamle myter. Vi brugte de ‘Grønne fortællinger’ til at sætte fokus på de grønne tiltag vi er i gang med i Vangede Kirke, og det var en fin og fornøjelig måde at gøre det på.

“Tak Trine for dine tankevækkende, morsomme og overraskende historier. De var et skønt og inspirerende indslag til medlemsfesten. Citater fra medlemmerne: ’Virkelig god fortæller’ , ’Tryllebinder os alle’, ’Tiden fløj afsted’, ’Der er både grin og rørende historier’.”

”Trine har flere gange fortalt historier til vores strikkecafeer her i Lille My – Strik og Sy. Trine er en dejlig historiefortæller med en smuk stemme. Hun formår at fremkalde lyslevende billeder på den indre tavle, og vi har alle glædet os meget over hendes medrivende og tankevækkende fortællinger. Jeg vil til hver en tid anbefale Trine og hendes skønne historier.”

Tusind tak for virkelig gode, levende grønne fortællinger. De fangede opmærksomheden og holdt den fast. Det var et dejligt og overraskende bidrag til arrangementet.

“Jeg blev meget berørt af Trines historier. Med sine fortællinger skabte hun et rum af ekstremt nærvær. Historierne var fantasifulde, poetiske og meningsfulde. Det var en stor oplevelse.”

“Trines historier kommer lige fra hjertet og går lige i hjertet. De er smukke, bevægende og giver stof til eftertanke. Jeg glæder mig meget til hendes næste fortællinger.”